SC RND CONNEXIONS SERV SRL

ROMANIA, RETEA DE DEZVOLTARE
SERVICII DE CONEXIUNE

Romania Network Development
Connexions Services

Activitatea noastra principala este realizarea de soluții software integrate si personalizate, care sa acopere optim necesitațile clienților nostri, fiind in acelasi timp usor adaptabile schimbarilor din diversele domenii de activitate ale acestora.
De aceea oferim servicii complete in toate fazele de execuție ale unui proiect, de la identificarea si modelarea cerințelor, la redactarea specificațiilor, continuând cu implementarea proiectului si finalizând cu un proces intensiv de testare si mentenanța ulterioara.

Experienta

RND Connexions SERV SRL va pune la dispoziție soluții cu un câmp larg de aplicabilitate, care se vor adapta perfect cerințelor dumneavoastră.

Un important element ce ne diferențiază de celelalte companii IT este experiența noastra in furnizarea de aplicații software complexe.
Soluțiile noastre sunt folosite in companii din domenii variate de activitate (energie, medicina, finanțe, educație, turism, distribuție, comerț online) si înregistrează performante deosebite pe deplin apreciate de clienții nostri din tara si străinătate.

Adaptabilitate

Pentru a se adapta condițiilor tehnice deja existente in mediul dumneavoastră IT, implementările acestor soluții specifice companiei dumneavoastră pot fi multi-platforma si pot folosi diverse sisteme de baze de date. Încercam de fiecare data sa găsim cea mai buna soluție din punct de vedere tehnic, si nu sa aplicam soluții identice.
Experiența noastra in implementarea de  produse software face ca timpul necesar elaborării specificațiilor funcționale pentru proiectele dumneavoastră sa se reducă semnificativ.
Aplicațiile software beneficiază de tehnologie de ultima ora, implementare distribuita si control de la distanta, existând posibilitatea conectării mai multor puncte de lucru, fixe sau mobile, in funcție de necesitați.

Colaboram cu:

Servicii oferite de firma noastra

Pentru fiecare execuție si/sau modernizare se vor emite buletine de verificare conform normativelor in vigoare, certificate de calitate, garanție.

 1. Servicii de mentenanța in Hidrocentrale, Termocentrale, Stații de transformare de înalta si medie tensiune si anume:
  – verificarea releelor de protecție analogice si/sau numerice, (Siemens, ABB, Alstom, Areva, Schneider, Toshiba)
  – verificarea echipamentelor electrice din stații electrice de medie si/sau înalta tensiune (intrerupatoare, transformatoare de masura, transformatoare de putere, separatoare, sisteme de bare) conform normativelor in vigoare
  – automatizari analogice si/sau cu automat programabil (proces automat, apa racire, epuizmente, GUP ulei, vane plane, vane sferice, vane golire baraj, vane fluture, cote baraje, AAR)
  – motoare electrice
  – verificarea instalațiilor de împământare
 2. Servicii de montaj, verificare, si punere in funcțiune echipamente electrice, echipamente energetice, automate programabile.
 3. Servicii de verificare scheme electrice a diverselor proiecte.
 4. Servicii de asistenta tehnica in domeniul electric, energetic.
 5. Servicii in domeniul IT.
 6. Servicii de punere in funcțiune Microhidrocentrale, Hidrocentrale, Stații de transformare de medie si înalta tensiune.
 7. Achiziții de relee numerice de protecție, executare configurația, verificare si punerea in funcțiune.
 8. Achiziții de echipament electric si energetic, punere in funcțiune.
 9. Automate Programabile PLC

Tendințele actuale arata o creștere continua de la un an la altul a consumului de echipamente numerice, automate programabile si IT. Piața românească se afla in continuare intr-un stadiu timpuriu al dezvoltării sale, dar prezinta oportunități de maturizare pe viitor.

Firmele mari se orientează spre clienți cu o putere financiara mai mare in special din străinătate, astfel ca cererea pentru produsele software si/sau hardware la nivel național rămâne nesatisfăcuta de oferta existenta.

Activitate firmei noastre are rolul de a oferi o viziune asupra ceea ce e nevoie pe piața si in funcție de aceste nevoi se vor selecta acele produse soft si/sau hard care vor satisface cat mai bine acele nevoi si in acelasi timp oferă profitul dorit.

Pentru evitarea sau diminuarea riscurilor in cadrul firmei lucrările de montaj si execuție instrumentație in dulapuri a echipamentelor electrice unde costurile de achiziție sunt mari se vor realiza dupa primirea comenzii de executare.

Piața in care putem dezvolta proiectele este in principal piața energetica din Romania dar si cea din străinătate.

Prin oferirea unor servicii cat mai bune, care sa răspundă cerințelor clientilor si practicând un preț competitiv pe piața, speram sa atragem un număr cat mai mare de clienți, pentru a forma o baza pe care sa ne putem dezvolta pe viitor.

Pe viitor vom încerca sa atragem in rândul clientilor nostri si investitorii de pe piețele de capital extern, oferind pe viitor un produs propriu.

 • Protecții numerice de linii, de transformator, de bara, de cupla, de generator ( SIEMENS, ABB, ALSTOM, SCHNEIDER, AREVA, ) pentru medie si înalta tensiune
 • Automate programabile ( Moeller/Eaton XC/XV, Schneider, Siemens )
 • Protecții realizate cu relee electromagnetice (clasice)
 • Automatizari

Competenţe si aptitudini de utilizare a calculatorului:

 • Dezvoltare aplicații HMI pe platforme consacrate: Iconics Genesis32 (V8, V9); DAQLab Factory, Kepware
 • Configurare servere OPC/Modbus RTU/Modbus TCP
 • Configurare echipamente networking (routere, Switch-uri cu management/VLAN)
 • Configurare echipamente VoIP, Centrale telefonice IP