SC RND CONNEXIONS SERV SRL

ROMANIA, RETEA DE DEZVOLTARE
SERVICII DE CONEXIUNE

Romania Network Development
Connexions Services

Activitatea noastra principala este realizarea de soluții software integrate si personalizate, care sa acopere optim necesitațile clienților nostri, fiind in acelasi timp usor adaptabile schimbarilor din diversele domenii de activitate ale acestora.
De aceea oferim servicii complete in toate fazele de execuție ale unui proiect, de la identificarea si modelarea cerințelor, la redactarea specificațiilor, continuând cu implementarea proiectului si finalizând cu un proces intensiv de testare si mentenanța ulterioara.

Experienta

RND Connexions SERV SRL va pune la dispoziție soluții cu un câmp larg de aplicabilitate, care se vor adapta perfect cerințelor dumneavoastră.

Un important element ce ne diferențiază de celelalte companii IT este experiența noastra in furnizarea de aplicații software complexe.
Soluțiile noastre sunt folosite in companii din domenii variate de activitate (energie, medicina, finanțe, educație, turism, distribuție, comerț online) si înregistrează performante deosebite pe deplin apreciate de clienții nostri din tara si străinătate.

Adaptabilitate

Pentru a se adapta condițiilor tehnice deja existente in mediul dumneavoastră IT, implementările acestor soluții specifice companiei dumneavoastră pot fi multi-platforma si pot folosi diverse sisteme de baze de date. Încercam de fiecare data sa găsim cea mai buna soluție din punct de vedere tehnic, si nu sa aplicam soluții identice.
Experiența noastra in implementarea de  produse software face ca timpul necesar elaborării specificațiilor funcționale pentru proiectele dumneavoastră sa se reducă semnificativ.
Aplicațiile software beneficiază de tehnologie de ultima ora, implementare distribuita si control de la distanta, existând posibilitatea conectării mai multor puncte de lucru, fixe sau mobile, in funcție de necesitați.

Colaboram cu: